НОВОСТИ: "Тінь Сонця" выпустят новый альбом.


У лютому наступного року українські рокери "ТІНЬ СОНЦЯ" презентують свою нову платівку - "ГРІМ В КОВАЛЬНІ БОГА". Якщо попередній альбом команди ("Танець серця, 2011) являв собою радше збірку кращих нових та вже добре знаних композицій, то новий альбом обіцяє бути концептуально цілісним, як окрема сторінка життя гурту і буде присвячуватись українській лицарській традиції від давньоруських часів до сьогодення.
За доброю традицією "Тінь Сонця" називає свій альбом уривком з пісні, яку можна буде в ньому почути. "Грім в ковальні Бога" - рядки культової композиції Василя Лютого (Живосила) - "Меч Арея", яку за останні роки переспівало кілька відомих українських гуртів.
Обрання саме такої назви до альбому пояснює лідер гурту Сергій Василюк так: "Бачачи всю ту несправедливість і кривду, яка твориться в світі, сам Всевишній закликає нас до боротьби і кожному кує свою зброю!"
15 лютого розпочнеться український тур в підтримку альбому, який стартуватиме зі Львова і завершиться великим концертом у Києві.

Автор : Unknown ~ для блога Metal Street News

суббота, 28 декабря 2013 г.
Оставлено 0 комментариев
 

0 Комментарии:

Отправить комментарий