Інтервью: SoulMarket-інший світ

"Сцена - це наче інший світ, в якому ти розчиняєшся, віддаєшся власним емоціям і заряджаєшся шаленою енергетикою... Це наш наркотик." Оля, вокал SoulMarket

SoulMarket (Івано-франківськ) український гурт, що грає у стилі Sympho Metal. Їх  пісні вирізняються своєю чутливістю і надзвичайною мелодійністю, а учасники гурту-щирі та привітні люди.
 У цьому році ви випустили свій перший повноформатний альбом. Які враження зараз про виконану роботу. Чи будете випускати його на лейблі і коли буде наступна студійна робота (ЕР, LP)?
Оля: В нашому дебютному альбомі «Running From Fears» створені пісні різних періодів нашого життя, відповідно вони звучать багатогранно по настрою та стилістиці. Ми пранули, щоб слухач - насамперед- ознайомився з нашою творчістю і тому альбом був записаним для вільного скачування в мережі інтернет. Записом та зведенням займалася  студія «Frost Magnetic Records».
Igoval: Хочеться, щоб слухаючи нашу музику- люди прагнули щось змінювати в своєму житті, боролись за свої мрії, не втрачали віри в краще життя.
Ясь: Другий альбом буде більш тематичним та атмосферним, адже зараз наш склад поповнився ще одним музикантом(сесійним)- скрипачкою Катею, з якою ми плануємо співпрацювати у створенні другого альбому і вже позиціювати себе, як «сімфо-метал».
 Чим для вас обернувся 2012 рік, які зміни відбулися, що вас порадувало, що ні, які досягнення ви вважаєте важливими для себе? Що плануєте реалізувати в 2013?
Оля: 2012 рік відіграв значну роль у нашому житті. Весною ми випустили наш дебютний альбом, восени - вперше виступили на київській сцені та нарешті поповнили колектив довгоочікуваним барабанщиком, на пошуки якого, а точніше- якої, пішло два роки.
Ясь: Це і були наші головні досягнення) В 2013 році ми плануємо накопичувати матеріал на другий альбом та шукати лейбл для подальшої співпраці. На разі в нас є декілька нових готових пісень і деякі напрацювання.
Розкажіть, як розподіляються ролі всередині колективу? Як ви працюєте над музикою, текстами?
Оля: Музику пише ІгоВал, аранжуванням займаємось всією групою на репетиціях.
Igoval: Організаційні питання вирішує Оля, також саме їй відведена роль для написання слів до пісень).
Розкажіть про значення назви і історію його виникнення. Ясь: Назву гурту запропонував хороший друг-поет Момут Андрій і вона припала нам до душі.
Оля: «Соулмаркет» - це навколишній світ, сповнений спокус слави, багатства, влади, сексу тощо. А ми маємо лише свою душу і за свою душу хочемо отримати всі багатства світу, ми хочемо продати її як найдорожче а в результаті виявляється що світ обдурив нас і ми лише товари в великому супермаркеті душ. Душі які не знають собі ціни, які міняють себе на тліність...





Чи буде ваша музика як то змінюватися надалі? Зміни стилю? Як ви ставитеся до експериментів, каверам?
Іgoval:
Ще з першого альбому так склалось, що ми не затискали себе у жорсткі стильові рамки, а просто віддались почуттям. Можливо тому кожна композиція несе інший настрій. Оля: На разі ми багато експериментуємо із стилями. Другий альбом буде більш симфонічно насичений з фолковими мотивами.
Ясь: По мірі можливості стараємось поповнювати наш репертуар каверами, для збагачення свого професійного рівня.
 Назвіть пару українських груп, що мають, на ваш погляд, високий рівень. Ясь: Hell:ON, Grimfaith, Holy Blood.
Оля: Grimfaith, Swamp FM, SCARLETH.
Igoval: Morton, Dimicandum, Летаргия.
 Побажання:
Оля: Усім нашим слухачам хочемо побажати йти до своєї мети, до своєї дитячої мрії, як в пісні «Running From Fears» - ВІРИТИ повз усі перешкоди, не піддаючись страхам.

Посилання на сторінку гурту:
http://vk.com/soulmarket

Автор : Unknown ~ для блога Metal Street News

пятница, 21 декабря 2012 г.
Оставлено 0 комментариев
 

0 Комментарии:

Отправить комментарий