ИНТЕРВЬЮ: Blood Brothers ексклюзивно про тур Західною Україною.

Гурт Blood Brothers нещодавно повернувся з туру Західною Україною в рамках святкування 30 річчя альбому від Iron Maiden -"Piece Of Mind". Вдалось поспілкуватися з представниками колективу та дізнатись багато цікавого про тур, відвідувачів та плани на майбутнє.

1. MSN: Ви не так давно повернулись з туру Західною Україною. Які перші враження від поїздки?

    BB: Привіт. Враження дуже хороші. Ми відвідали Луцьк, Львів, Тернопіль, Чернівці та Хмельницький. Нас зустрічали наші хороші друзі та фанати Blood Brothers. Мабуть, це вперше коли в містах де ми ніколи не грали є люди, які намагаються допомогти будь-яким чином. Наприклад, в місті Тернопіль нас зустрів Ігор, який почув нас у львівському Палаці Спорту на сапорті ДіАнно та Бейлі. Він організував квартиру та інтерв'ю на регіональній радіостанції, яке вже можна послухати в мережі. Ми йому дуже вдячні! Загалом враження насамперед від людей, яких ми вперше зустріли і спілкуємось по сьогоднішній день. Багато вражень від хлопців та дівчат, які приходили на наші концерти. Дуже активний народ! Це просто нереально круто!

2. MSN: Які міста ви відвідали і що можете сказати про майданчики, де довелось виступати?

   BB: Як я вище зазначив, ми відвідали Луцьк, Львів, Тернопіль, Чернівці та Хмельницький. Загалом виступали у закладах, що мають формат пабу. Всі вони більш ніж рок-н-рольні. Мабуть, лише у Львові трохи "пафосний" клуб - "The Gas Station". Це єдиний заклад, що залишив доволі негативні спогади. Нам просто пощастило, що у Львові ми маємо прекрасних друзів з порталу In Rock [UA], які зробили все щоб наше перебування в культурній столиці стало справді вдалим. Насамперед, привіт Василю та Масяну! На наступний день після концерту хлопці організували дуже круту ескурсію по місту! Щодо закладів можна також відзначити клуб "Майдан" у Луцьку. Загалом заклад має дуже крутий та цікавий дизайн, ніби замок. Саме в Луцьку була найкраща організація та, мабуть, і атмосфера. В місті Тернопіль клуб «Хмільне Щастя» аналог нашого Докера.


3. MSN: Які моменти з туру запамятались найбільше?

    BB: Західна Україна відрізняється не тільки унікальними будівлями, а й гостинністю! Достатньо високий рівень організації. До речі, окремо треба відзначити їжу. Після повернення дехто з нас сів на вел та поїхав винищувати калорії, що накопичилися за ці дні. Нас так годували, що досі відчуваємо смак! На Західній Україні найприємніші дівчата! В Чернівцях мені подарували смачний шоколад. Це було насправді приємно!

4. MSN: Надалі ви плануєте відвідувати з концертами Західну Україну?

    BB: Гарне питання! Так, авжеж! В цьому році залишається декілька концертів. 20 грудня в місті Харьків ми плануємо поставити крапку в сезоні, востаннє виконати пісні з "Piece Of Mind" та багатьох інших композицій . Сьогодні ми вже почали працювати над новим шоу. Вже готово декілька відносно нових треків, а загалом в планах майже на 80 відсотків змінити треклист. В рамках нового туру обов'язково повернемось, тим паче ми не встигли заїхати до Івано-Франківська, до міста Рівне і до Ужгорода! Саме в 2014 обов'язково завітаємо!

5. MSN:  Нова программа від ВВ буде теж присвячена одному з альбомів?

   BB: Саме так! Можливо це звучить банально, але нова програма буде в рамках ювілею дуже крутого альбому. Нас чекає  доволі важка робота, так як цей альбом більш концептуальний, тому треба буде добре попрацювати, щоб його якісно відтворити.

6. MSN: Де і коли відбудеться найближчий виступ ВВ?
BB: Найближчий виступ відбудеться в столиці Республіки Білорусь, в місті Мінськ. Це наш перший візит до наших сусідів. Концерт пройде 15 листопада.

7. MSN: Чи можливий тур гурту по Білорусі, за умови, якщо вам запропонують і нададуть умови для такого туру? Адже публіка там має бути)

BB: Так, авжеж! Якщо будуть пропозиції - залюбки поїдемо! Завжди цікаво знайомитись з новими людьми, а тим більш спостерігати за їх реакцією під час виступу. Ми завджди відкриті для подорожей в інші міста, тим паче в інші держави!

8. MSN: Що би хотіли сказати слухачам?

BB: Хочемо подякувати всім, хто був з нами в рамках "Scream For Me West Ukraine". Побажати добре та гучно провести цей рік і ще гучніше зустріти наступний, 2014 !
UP THE IRONS!!!

Інтерв'ю провів: Віктор Правдивець. ©
Фото: Blood Brothers. ©





 

Автор : Unknown ~ для блога Metal Street News

среда, 13 ноября 2013 г.
Оставлено 0 комментариев
 

0 Комментарии:

Отправить комментарий